آموزش نصب میز کار cinnamon 3.2در اوبونتو
یکی از مهم ترین مزیت های لینوکس استفاده از میز کار های متنوع است. چند روزی است که میز کار محبوب cinnamonنسخه جدید خود را ارائه کرده است. معمولا اکثر کاربران اوبونتو در کنار میزکار پیش فرض اوبونتو یعنی unityاز میز کار cinnamonاستفاده می کنند. همانطور که گفتیم بسیاری از کاربران تمایل استفاده از این میز کار را دارند. بدیهی است که در این نسخه تغییرات مهمی رخ داده است که به بیان آن ها خواهیم پرداخت.
خوب است اکنون به چگونگی نصب میز کار cinnamon 3.2در اوبونتو بپردازیم. اگر از نسخه 16.04 یا 16.10 اوبونتو استفاده می کنید خوب است که با ما همراه باشید؛ تا به ساده ترین روش به مقصود مطلوب برسید. فراموش نکنید که با نصب میزکار cinnamonشما هیچگاه میزکار پیش فرض خود را از دست نخواهید داد. هر هنگام که به سیستم ورود پیدا کنید سیستم از شما می خواهد که میزکار مد نظرتان را انتخاب کنید.
پس از این که در سرور مجازی محیط ترمینال را اجرا کردید فرمان های زیر را انجام دهید:
sudo add-apt-repository ppa:embrosyn/cinnamon
sudo apt update && sudo apt install cinnamon
پس از انجام این دو خط دستور می توانید اقدام به نصب میز کار جدید کنید. سپس میز کار جدید با تمام وابستگی هایش نصب می شود. البته توجه داشته باشید که آخر کار را فراموش نکنید. پس از اینکه نصب با موفقیت انجام شد از میز کار unityخارج شوید و به میز کار cinnamonبروید.
جالب است بدانید که هسته اصلی تمامی نسخه های سیستم عامل اوبونتو یکسان است. همین موضوع سبب می شود تا بتوانید سایر نسخه ها را به آسانی این نسخه نصب کنید. با این کار به راحتی می توانید از میز کار های مختلف بهره ببرید.
تغییرات مهم cinnamon 3.2:
1-از پنل های عمودی در دو طرف میز کار پشتیبانی می کند.
2-از تمامی نوتیفیکیشن (اعلان ها) صدا دار پشتیبانی می کند.
3-باگ های متعدد نسخه های قبل را رفع کرده است.
4-مدیریت والپیپر ها بسیار ساده تر شده است.
اوبونتو سیستم عامل مبتنی بر لینوکس:
از اوبونتو همواره به عنوان یکی از کاملترین نسخه های سیستم عامل مبتنی بر لینوکس یاد می شود. در واقع از آن در اپن سورس به عنوان دریچه ای برای ورود به دنیای نرم افزار ها و بازی ها یاد می شود. اوبونتو درست مانند سایر سیستم عامل ها امکان مرور اینترنت را به شما می دهد.
لینوکس هسته سیستم عامل است. همانطور که میدانید همواره با نماد پنگوئن شناخته می شود. این سیستم عامل جز قدرتمند ترین سیستم عامل های موجود در بازار به شمار می رود. مهندسین نرم افزار نیز به لینوکس توجه زیادی می کنند و در بین آن ها بسیار محبوب است. پایین ترین سطح موجود در نرم افزار سیستم را لینوکس تشکیل می دهد. بدیهی است که اگر احیانا این بخش دچار مشکل و اختلال شود نمی توانیم از بقیه نرم افزار ها استفاده کنیم. روشن است که وظیفه هسته برقراری اتصال میان منابع سیستم و سایر برنامه ها است.
استفاده از بهترین میز کار های آن ضروری و بسیار مفید است. لینوکس شامل هزاران هزار محیط مختلف است. در صورتی که شما از محیط کار آن یعنی گنوم خوشتان نیامد هیچ نیازی به تعویض توزیع ندارید. اشاره مختصری به برخی میز کار های آن می کنیم:
1- مزیت های KDE:
1-زیبا است.
2- معمولا کاربر آن را می پسندد.
3- مدرن است.
4-قابلیت شخصی سازی زیادی دارد.
5-نرم افزار های کاربردی گوناگونی به همراه آن نصب می شوند.
معایب KDE:
1-ممکن است برخی نصب نرم افزار های دیگر را به همراه آن از معایب بدانند.
2-حجم سنگینی دارد.
3-سختی کار با برخی قسمت های آن.
این تنها یکی از انواع مختلف میز کار ها است. محیط کار های گوناگون دیگری هم وجود دارد که دارای مزایا و معایب خاص خودشان هستند.