کاربران وب گاهی اوقات هنگام دسترسی به صفحات وب ممکن است با یک پیام خطایHTTP روبرو شوند. برای تعیین این که چرا پیام خطا دریافت کرده اید و چگونه مشکل را برطرف کنید، باید معنی کدهای خطا در صفحات وب را بدانید. ما 15 خطای رایج در طراحی وب سایت را گردآوری کرده ایم.
کدهای خطا در صفحات وب، بر اساس عددی که با آن شروع می شوند به کلاس ها و زیر کلاس ها تقسیم می شوند. هر کلاس نشان دهنده انواع مختلفی از پاسخ ها است مانند:
1xx: پاسخ های اطلاعاتی (درخواست دریافت و درک شد)
2xx: موفقیت (درخواست با موفقیت تکمیل شد)
3xx: تغییر مسیر (شما به صفحه دیگری هدایت شده اید)
4xx: خطاهای مشتری (صفحه درخواستی یافت نشد یا غیر قابل دسترسی است)
5xx: خطاهای سرور (سرور نمی تواند درخواست را تکمیل کند)
این رایج ترین خطای صفحات وب است که کاربران تجربه می کنند. این یک خطای همه منظوره است و هر زمانی که سرور با مشکل داخلی مواجه می شود رخ می دهد. بیشتر اوقات، خطای 500 زمانی رخ می دهد که سرور وب بیش از حد بارگذاری می شود.
وقتی با این پیغام خطا مواجه شدید، می توانید با بارگیری مجدد صفحه، پاک کردن حافظه پنهان مرورگر، حذف کوکی های مرورگر و راهاندازی مجدد مرورگر، آن را برطرف کنید. اگر متوجه شدید که این خطا در وب سایت شما رخ داده است، باید با ارائه دهنده هاست خود تماس بگیرید و اگر از یک سایت وردپرسی استفاده می کنید، باید پلاگین های شخص ثالثی را که استفاده می کنید آزمایش کنید.
این پیام خطای صفحات وب معمولا پس از تلاش کاربر برای مشاهده سایتی که دسترسی به آن مجاز نبوده یا پس از تلاش ناموفق برای ورود، ظاهر می شود.
اگر درخواست شما خراب باشد، این خطا در صفحات وب ظاهر می شود. به این معنی که مشکلی در مرورگر وب شما در رابطه با درخواست شما رخ داده است. به طور کلی به این معنی است که داده های ارسال شده توسط مرورگر با قوانین پروتکلHTTPمطابقت ندارد. این می تواند به این معنی باشد که چیزی ناپایدار در سمت کاربر وجود دارد مانند: اتصال اینترنت ناپایدار، یک مشکل امنیتی در سیستم عامل، یک مشکل حافظه پنهان یا یک مرورگر معیوب.
اگر تلاشی برای دسترسی به دایرکتوری ممنوعه در یک وب سایت وجود داشته باشد، این پیام خطا را مشاهده خواهید کرد که به این معنی است که هیچ فرصتی برای ورود به صفحه وجود ندارد. رایج ترین دلیلی که کاربر این پیغام خطا را مشاهده میکند این است که وب سایت به کاربران اجازه نمیدهد ساختار فهرست فایل سایت را مرور کنند یا فایل درخواست شده اجازه مشاهده از وب را ندارد.
اگر کاربر سعی کند به یک صفحه وب غیر موجود، دسترسی پیدا کند، پیام خطای صفحات وب404Not Found ظاهر می شود. این پیام معمولا زمانی ظاهر میشود که کاربر مرورگر را میبندد، دکمه توقف را میزند یا خیلی سریع روی یک پیوند کلیک میکند. با این حال، این پیام ممکن است زمانی که یک فایل بسیار بزرگ است یا سرور بسیار کند کار میکند نیز ظاهر شود.
این پیام به این معنی است که مرورگر از ویژگی درخواستی پشتیبانی نمی کند.
هنگامی که سرور شما شلوغ است، این خطا در صفحات وب را مشاهده خواهید کرد. مشکلی که معمولا با کاهش ترافیک وب خود به خود حل می شود.
اگر سایتی که میخواهید به آن دسترسی پیدا کنید مشغول باشد یا سرور خراب باشد، کاربران پیام 503 را مشاهده خواهند کرد.
زمانی که سرور درخواست کامل کاربر را در بازه زمانی تعیین شده ای که برای انتظار اختصاص داده است، دریافت نکند، این پیام خطا را مشاهده خواهد کرد. اگر سرور یا سیستم کاربر بار کاری سنگینی را تجربه کند، یا در صورت افزایش موقت سرعت اینترنت که سرعت ارسال پیام به سرور را کند میکند، خطای 408به طور مکرر رخ خواهد داد. بهترین گام فوری که می توانید با دریافت این پیغام خطای صفحات وب بردارید این است که صفحه را مجددا بارگیری کنید و ببینید آیا مشکل همچنان وجود دارد یا خیر.