طراحی قالب(UI/UX)
افرادی که در حوزه سایت یا اپلیکیشن فعالیت دارند برای بالابردن بازدید از سایت و افزایش مشتریان خود تمایل به بالا بردن کیفیت پلتفرم و جلب رضایت کاربران خود دارند؛ در این زمینه یکی از رایجترین و متداولترین مباحثی که در دنیای دیجیتال مارکتینگ و بازاریابی محصولات مطرح است طراحی سایت و قالب سایت است.
مدیران و صاحبان فروشگاه با درنظر گرفتن همهی گزینههایی که منجر به بالا رفتن بازدید سایتشان میشود، میتوانند با اعمال عملکرد مثبت در زمینه UXو UI، آمار بازدید از سایتشان را افزایش دهند.
UXچیست؟
UXمخفف عبارت User Experienceاست و به معنای تجربه کاربری است که از سایت بازدید کرده است. حتی اگر شما خارج از فضای مجازی یک محصول داشته باشید، تجربه مثبت کاربران هنگام مواجه با آن محصول یا فروشگاه همان تجربه کاربری یا UXخواهد بود.
نکته مهم در طراحی UXو تجربهی کاربران سهولت دسترسی به منوها و امکانات سایت است؛ به طور مثال هنگامی که کاربربه سهولت وارد سایت میشود، ثبت نام میکند و پکیجهای آموزشی خود را تهیه میکند، باعث میشود کیفیت تجربه کاربری سایت افزایش یابد و برای کاربران تجربه مثبت به وجود بیاید؛ بنابراین هرچقدر قابلیت استفاده از یک سایت یا محصول آسانتر باشد و محتوای ارزشمندی در اختیار کاربران قرار دهد، کاربران را به این نتیجه میرساند که این پلتفرم عملکرد مثبتی برای او خواهد داشت.
اعمال این معیارهای ساده به صورت ناخودآگاه در ذهن کاربران تجربهای مثبت به جای میگذارد و باعث خواهد شد در آینده تمایل داشته باشد از سایت بازدید داشته باشند اما اگر این کیفیت تجربه از سایت پایین باشد ممکن است نتواند با سایت ارتباط بگیرد.
مدیران و کسانی که در حوزه طراحی تجربه کاربری یا همان UXفعالت میکنند، به دنبال احساسات کاربران و نیازهای آنها هستند و به چشم یک کاربر غیر متخصص به پلتفرم مورد نظر نگاه میکنند و باید به این سوال پاسخ دهند که کاربر در تجربه کاربری خود به دنبال چه چیزی است؟
UIچیست؟
UIمخفف عبارت User Interfac، به معنای رابط کاربری مشتریان با سایت شما است و درواقع ظاهر، نما و هویت بصری سایت یا اپلیکیشن شما را ارزیابی میکند.
سایتی که زیبای بصری بهتر و بیشتری را ارائه داده باشد، در واقع طراحی UIرا به خوبی انجام داده است؛ به طور مثال فرض کنید در دو سایت متفاوت، اجناس و قیمتهای مشابهی وجود دارد اما یکی از آنها بخشهای زیبای محصولات را به نمایش گذاشته است و از تصاویر و انیمیشنهای جذاب استفاده کرده است. سایتی که از زیباییهای بصری بیشتری استفاده کرده است، ارتباط بیشتری با کاربران خود برقرار کرده است و رابط کاربر یا همان (UI) قویتری را ایجاد کرده است.
تفاوت UIو UXدر چیست؟
اگرچه UIو UXدر مواردی شباهتهایی با یکدیگر دارند و گاهاً زیرمجموعهی یکدیگر محسوب میشوند اما باید گفت این دو، کاملاً مجزا هستند و معمولا شرکتهای بزرگ برای طراحی هرکدام از این موارد دو تیم کاملا مجزا در نظر میگیرند؛ یک تیم برای طراحی تجربه کاربری (UX) و یک تیم برای طراحی رابط کاربری (UI).
طراحی قالب (UIو UX) با آریانیک
برای طراحان و برنامهنویسان تیم آریانیک این موضوعات بسیار اهمیت داشته و همواره با استفاده از بهترین و هوشمندانهترین روشها، بهترین شیوهها برای سایت شما اعمال میشود. پیشنهاد میکنیم برای دیزاین و طراحیهای بهتر سایت خود و اعمال بهتر روتین کاربران به صفحه محصولات طراحی قالب آریانیک مراجعه کنید.
طراحی پوسته سایت
تومان27,000,000
- مشاوره و برگزاری جلسه دریافت سلایق
- قابلیت واکنشگرایی(Responsive):
- طراحی بر اساس مصوبات استاندارد تارنما دولتی
- دسترسی پذیری برای افراد کم توان
- میز خدمات الکترونیکی دستگاه های اجرائی کشور
- بکارگیری امضاء دیجیتال
- صفحه توافق نامه سطح خدمات
- راهبرد مشارکت دستگاه دولتی
- تحویل مستندات آموزشی ورود محتوا
- آموزش : 3 ساعت
- زمان تحویل : 15 روز
طراحی پوسته دولتی
تومان54,000,000
- مشاوره و برگزاری جلسه دریافت سلایق
- قابلیت واکنشگرایی(Responsive):
- طراحی بر اساس مصوبات استاندارد تارنما دولتی
- دسترسی پذیری برای افراد کم توان
- میز خدمات الکترونیکی دستگاه های اجرائی کشور
- بکارگیری امضاء دیجیتال
- صفحه توافق نامه سطح خدمات
- راهبرد مشارکت دستگاه دولتی
- تحویل مستندات آموزشی ورود محتوا
- آموزش : 8 ساعت
- زمان تحویل : 30 روز
نمیدانید کدام پلن را انتخاب کنید؟
برای مشاوره رایگان تماس بگیرید
چرا نیاز به طراحی سایت خواهید داشت؟
معمولا صریح ترین پاسخ به این سوال بازاریابی و افزایش فروش خواهد بود. باید از خود بپرسید که کسب و کار شما با وجود این وبسایت چه منافعی را به خود جذب خواهد کرد. دردنیای امروز افزایش فروش رابطه مستقیمی با افزایش حضور دارد. این بدین معنی است که هر چه شما در بستر های بیشتری حضور داشته باشید و دیده شوید، احتمال فروش خدمات و محصولات شما بالاتر خواهد رفت. برندسازی در بستر اینترنت یکی دیگر از منافعی است که یک وبسایت میتواند بهمراه داشته باشد به نحوی که مشتریان با جستجوی نام کسب و کار شما براحتی بتوانند در وب سایت شما به لیستی از خدمات و مشخصات کسب و کار شما دسترسی پیدا کنند.